Thursday, 10 January 2013

Bersua Muka Dengan Blogger Ai

Assalamualaikum readers & followers yang disayangi^^





Saya baru nak start cerita pasal percutian saya hari tu hehehe....Saya dan family pergi bercuti ke Langkawi start 27-29 Disember 2012.Tapi sebelum cerita pasal percutian tu saya nak cerita sebelum bertolak ke Langkawi 29hb Disember saya sempat berjumpa kejap dengan blogger Ai (http://miszpinkies.blogspot.com) yang juga ahli GSF....

Saya dengan Ai dah berjanji nak jumpa dekat jetty Kuala Perlis.Ekceli saya jumpa dengan Ai ni kejap jer sebab time tu memang rush sangat nak ligan feri hahaha.Ai ni comel dan lemah lembut tau.Suka sangat saya tengok Ai ni comel jer.Tapi tak tau la pulak kalau time tu Ai ni memang pemalu muahahaha :p...

Untuk Ai sorry sangat yer sebab kejap sangat kita berjumpa hari tu tak sempat nak bersembang lama.Walauapapun saya happy sangat dapat berjumpa Ai.Hope lepas ni kita boleh jumpa lagi yer kalau masing-masing ada kelapangan masa In Shaa Allah.Ai ni merupakan blogger ke-2 yang saya jumpa sepanjang terjebak dalam dunia belog.Blogger pertama yang saya jumpa Kak Dieyna boleh baca ENTRY INI.Ok lepas ni saya cerita pulak blogger Ke-3 yang saya jumpa kat Langkawi k :-)


p/s : ada sesaper tak nak jumpa saya lepas ni^^


Sekian..!!

61 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah p lgkwi..beshnya dpt jumpa..

sal ya said...

jumpa blogger. best tu.

Myra Jay said...

Best bila jumpa rakan blogger walaupun sekejap kan ;D

are_lin@yu said...

k.wani..nak jumpa jgk!!!ihihi..comel ja k.wani dgn ai...

ummiross said...

Seronoknya, bertambah kenalan kan, ada kawan dimana2, best tu.

Deqla manjew said...

deqla angkat tangan tinggi2.. nk jumpe wanie jugakkkk... wahh dua2 comey lote!! =)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam wanie..
seronok nye dpt jumpe rakan2 blogger..
hihih..cma blm bekesempatan lg..


klu terjumpe kt mane2 tegurla..cma ni pun pemalu orgnye :p

dya said...

saya nak jumpe wanie !! dh angkat tngn dah nih...hihihi ^^

lia said...

haaaa moh jumpa lia pulak jom ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestlah dapat jumpa kawan blogger..lily tak pernah jumpa mana² lagi kawan alam maya...

Tihara said...

best nye jumpaq ai...
teringin nak jumpa semua tapi jauh2 belaka :)

Cik Nur said...

Ai pemalu...?
Ohhh..tidakkkk....hahahahaha....

nanti bila kelapangan nak juga jumpa waniey.... :)

blogger ke tiga ni, nur tahu siapa...hihihihi

ieyda said...

sy sgt2 sudi nk jumpa ngan k.wanie nie....lbh lg kalau dpt jumpa ngan qalief...hihihihiii

Cho Zila said...

ramai gak yang waniey jumpa yerk.. nanti akak gi langkawi leh jumpa waniey kan..

Mira Adzlia said...

hihi...sy tpkir gak klu jmpe blogger..tkut sy ni mcm xsmbong..sbb sy susah nk cam org...hihi

Ratu Hatiku said...

Seronoknya dpt jumpa kwn blogger ya... :D

lelamaisara said...

wah dah bersua muka ye...seronok la tu..hehehhe..bile la nak dapat jumpe waniey yek..;)

Riedaffya ibrahim said...

teringin nak jumpa...tp bile erk..?

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya...

shidaR said...

dua2 pun cute ^_^ hehee..nk jumpa kak waniey la...

Cik Rongoks Ika said...

bila nk jumpe ika pulak ? ngeee

NaZiRaH... said...

nnt ada rezeki kita jumpa ek akak..hihi

intanfirdaus247 said...

duk imagine cemana la waniey pulun ligan feri..heheheheh...segak sungguh waniey....mata waniey tu tajam menikam menusuk kalbu..:) kui kui...wah dan lagi jumpa blogger..:)

CintaZulaikha said...

bila nak jpa kita plak, heee~~

Mrs Velentine said...

Nak jumpa mv x?jomlah dtb sabah

Falsya said...

bgdkan berblog nie...gie mana2 mesti dpt jumpa blogger kan..;)

Misz Mieza said...

Nak gak jumpa! Huhu..

Pasal VCOA tu so far feedback dari customer kebanyakannya positif.. Tapi untuk VCO jelah.. VCOA ni upgrade product dari VCO.. Baru je keluar di pasaran Januari tahun ni.. Sebelum ni Mieza pun amik VCO gak, memang terasa kelainan dia dari segi jerawat di muka berkurangan.. =)

DONE for today! ^_~

Mimie said...

jom wani jumpa akak pulak lpas nih

aTieYusof Family said...

Dua-dua pun cantik & ayu..:)

~MommyAida~ said...

Wahh bestnya Waniey dapat jumpa Blogger..aida tak pernah jumpa lagi blogger..hihihi..jumpa kat alam maya je..

Intan Akma said...

wah..bestnyer

Hasrina said...

wah best best

p.s.me is too shy lol

Cheq Kaq said...

Waaaa...Jom waniey..deting..(^_*)

Farisha Lyssa Farish said...

sakan bergambar..bila la kite blh jmpe ye :)

ayut said...

hihihi...smbil2x bercuti jmpe blogger..kan sronok.. :) meh kak..jom jmpe :)

Jna marcello said...

seronoknyee dpt jumpa blogger lain.. ;c

^^eKaTiKaH^^ said...

saye saye saye.. nak jumpe akak..hihi

nanieybarnieylurviey said...

Nakkkk.... Hehe. Mungkin one day.. Bleh kan even bukan gsf??

Cinta Misteri said...

saya saya....lps ni jumpa CiM plak yep

nadia said...

nak jumpa akak jugakkkkk! :p

Nastyna said...

Nak nak nak.. heee hee

lynn kamarul said...

seronok jmp kawan blogger kan. hajat nak jmp kawan blogger sorang tu tak kesampaian lagi.

p/s : jalan kat langkawi best kan. huhu x puas la g aritu

Ema Blog said...

nak jumpa...tapi di mana?

IntaNBerliaN said...

nak juma.. nak nak nak.. :-)

Cik Aini said...

hihihihi
mata dah stim ala2 nk lena la plak..nmpk gila punya gumukksss..adoiii
hahahaa
best jumpa Waniey xpuas rs dpt sembang sat sj..xpa nti kita jumpa lg tau..

opsss ai ni mmg pemalu pun orgnya.kahkahkah sila jgn terpedaya ya.hehehe

aku HaniAsyira said...

tunggu sy terbang ke utara dulu lah..

Fiza Rahman said...

Bestnya dpt bersua muka.

Si Matatajam said...

Comelnya depa berdua.....Lps tu jumpa sapa plak yek Waniey? Hi hi..

Yana Libra said...

cik ai lemah lembut? huhu..cam pelik sikit.. :p

Azi said...

XLEH NAK JUMPA SBB JAUH... MESTI BEST KAN JUMPA MEMBER ALAM MAYA... NO EXPERIENCE...

Dayana Bahar said...

asyik dating kat jetii je ai ni hehe dengan akak dulu pun dating kat jeti jugak..

Remy hazza said...

best nyer...jumpa kenkawan blogger!

dya bunga said...

dya nk jumpa akak wnaie..:D..hihihi

LYAfrina said...

nanti kalo dtg trg kite jumpa ye

QasehnyaRania said...

jeles ni..hihi

Mrs Velentine said...

COMELNYA KAMU BERDUA NI

deq's qienz said...

turn kite plak bila lagik??muhahahahaha :P

Izan Ishak said...

k.izan nak jumpa wanieys jugak!

nik ros said...

seronoknya pi bercuti ke langkawi. seronok jugak dapat jumpa blogger kan.

mama aryan said...

memang comel je akak tgk si ai tu

9n0L4 said...

bile kite nak jumpe ni wanieys. hee.