Monday, 21 October 2013

Guess Watches Q4

Assalamualaikum readers & followers yang disayangi^^



Guess Watches Q4 CPUV ke-15 yang melekat kat belog saya.Alhamdulillah syukur dengan rezeki yang diberikan :-).

Terima kasih En Nuffnang 

note : CPUV Ke-15 2013 (Guess Watches Q4)

Sekian..!!
        

Friday, 11 October 2013

Alifbaba

Assalamualaikum readers & followers yang disayangi^^

Baru ni en suami bawa saya dan Qalief ke tesco sebab nak cari barang keperluan saya dan Qalief.Habis jer shopping time nak balik lalu kat satu kedai snack dalam tesco ni.Nama kedai tu Alifbaba.Qalief nampak jer kedai snack tu dan-dan la nak kaya ball favourite dia kihkihkih


Kedai snack Alifbaba ni tingkat atas berdepan dengan kedai gadget iProduct.Dekat juga dengan Popular Bookstore.


 Hari tu saya belikan kaya ball RM 2.50.Kalau chocolate ball RM 3.00 ala lebih 50sen jer pun hikss.Tapi Qalief tak berapa suka sangat chocolate ball dia lebih suka kaya ball.Selain kaya ball ada juga tortilas wrap.Tapi saya tak beli pun mihmihmih =.=


 Opsssttttt selain dari kaya ball dan tortilas wrap ada juga kebab.Ada kebab wrap dan kebab sandwich.Saya tengok kebab ni macam menarik juga.Tengah dok tunggu kaya ball Qalief siap ada la customer lain order kebab ni.Sempat la saya tengok dorang buat kebab tu.Nampak menarik jugak.Lepas ni saya nak try beli juga lah hihi...Hari tu tak beli sebab masing-masing dah kenyang :-)


Gambar kaya ball nan hado okay sebab time en suami nak bayar tu saya masuk Popular kejap cari buku.Keluar jer Popular  tengok Qalief dah makan separuh dah pun hihihi...Saya biar jer la dia makan tengok dia berselera jer makan kaya ball tu.

Sekian..!!